Ik ben Kelvin Wormgoor; ik houd me bezig met theater & haptonomie en vooral met de combinatie daarvan.

Haptonomisch professional

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Muziektheateracademie Codarts te Rotterdam. Zo’n 15 jaar ben ik werkzaam als zanger, acteur en danser in verschillende grote en kleine theaterproducties.

In de jaren dat ik op de planken stond ben ik mij ook steeds meer gaan ontwikkelen als coach. Ik kreeg behoefte aan meer verdieping in het werk. Ik wilde mijn ervaring als performer gaan inzetten om mensen te begeleiden.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de academie van Haptonomie. Vanaf dat moment ben ik werkzaam als Haptonomisch Professional en pas ik mijn haptonomische vaardigheden toe in de lessen die ik geef; zanglessen privé en in groepen, theaterlessen, stemworkshops en presentatie-trainingen voor bedrijven. In al deze vormen van coaching staat een bewustzijn over het eigen lichaam centraal. Fysiek en emotioneel. Continue zoek ik samen met de mensen die ik begeleid, naar een eigen unieke kracht en kwaliteit in de vorm van vooral praktische oefeningen. Hierbij vind ik een vertrouwde omgeving heel belangrijk en mag er ook zeker gelachen worden.

Ik geef privé- en groepslessen en werk samen met de deelnemers aan hun bewustzijn van adem en stem.

Ander werk

Naast Theater & Haptonomie heb ik opdrachten uit diverse hoeken. Denk hierbij aan acteren in reclamewerk, commerciële fotoshoots, modellenwerk, zangles, etc. Hieronder een impressie.